A Privy Council Communications segíti a MusiciansWho kommunikációját

A Privy Council Communications küldetésének tekinti a magyar kultúra, a magyar művészet támogatásátA Privy Council Communications küldetésének tekinti a magyar kultúra támogatását

 

 

A Privy Council Communications küldetésének tekinti a magyar kultúra, a magyar művészet támogatását. A megállapodás értelmében a Privy Council tanácsadással segíti a MusiciansWho kommunikációját. Az együttműködéstől mindkét fél azt várja, hogy a MusiciansWho célja, a fiatal tehetségek fellépési esélyeinek növelése minél nagyobb nyilvánosságot kapjon.

A Privy Council Communications a társadalmi szerepvállalás jegyében vállalta a MusiciansWho kommunikációjának segítését, folytatva ezzel a cég mecenatúra programját, melynek része a Cow Parade és a Zeneakadémia kommunikációs támogatása is. A vállalat ügyfélkörébe tartozik többek között a Budapesti Értéktőzsde Zrt., a HVB Hungary Zrt., a Magyar Telekom Nyrt., a Rába Nyrt., az MFB Zrt., illetve a Budapest Airport Zrt. A cég teljes referencialistája megtekinthető a http://www.privycouncil.hu/referenciak.html weboldalon.

A MusiciansWho internetes portál (www.musicianswho.hu) Magyarországon egyedülálló kezdeményezésként indult útnak 2005. májusában a MusiciansWho portál. Az alapítók célja az volt, hogy a fiatal zenészek széleskörű és átfogó adatbázisát létrehozzák, emellett részükre jól használható információs forrást (pályázatok, ösztöndíjak, versenyek, fontosabb hírek stb.) építsenek fel. A MusiciansWho tevékenysége továbbá a portál segítségével a művészek fellépési esélyeinek növelése, támogatásukhoz, fellépéseikhez szponzorok gyűjtése.

CÉGINFORMÁCIÓ

A Privy Council Communications Kft. a Capital Group Rt. cégcsoport tagja. A Privy Council Communications Kft. üzleti stratégiai kommunikációs tanácsadásra, válságkommunikációra és public relations tevékenységre fókuszál. A Capital Group Rt. tulajdonában van a közéleti elemzéseiről ismert Political Capital Kft., a közvélemény-kutatással foglalkozó Capital Research Kft., és a lobbizással foglalkozó GPS Capital Kft.

További információért keresse Boczán Edinát, a 437-6787-es telefonszámon, vagy az boczan@privycouncil.hu e-mail címen