A Kultúrdiplomáciai Tanulmányok Központja programjai

2012 őszén és telén mesterkurzusokat és kulturális konferenciákat rendez Berlinben a Kultúrdiplomáciai Tanulmányok Központja.Mesterkurzusokkal és kulturális konferenciákkal várják az érdeklődőket.A Center for Cultural Diplomacy Studies (Kultúrdiplomáciai Tanulmányok Központja, CCDS) posztgraduális tanulmányokat hirdet 2012 őszi szemeszterére. A következő kurzusokra lehet jelentkezni: e-learning kurzusok a kultúrdiplomácia különböző területiről; nemzetközi kapcsolatok és kultúrdiplomácia mesterkurzus; kultúrdiplomáciai üzleti és globális gazdasági; afrikai tanulmányok és kultúrdiplomácia mesterkurzus; euro-mediterrán tanulmányok és kultúrdiplomácia mesterkurzus.

2012. október 23. és 26. között Berlinben (Németország) rendezik meg az UMOJA/UNITY: The Gathering of All African Nations (Minden afrikai nemzet gyűlése) konferenciát, amelynek célja a kultúrák közötti és nemzetközi párbeszéd erősítése Afrikában.

2012. november 6. és 9. között The Cultural Bridges in Germany Conference: A Forum for Young Leaders (Kulturális hidak Németországban – fiatal vezetők fóruma) címmel szintén Berlinben (Németország) rendezik meg azt a konferenciát, amelynek célja a németországi multikulturális kapcsolatok erősítése.

2012 szeptembere és decembere között szintén Berlinben rendezik meg az ICD Young Leaders’ Forums (ICD Fiatal Vezetők Fóruma) című konferenciát, amelyre fiatal szakembereket s tanulókat várnak.
Bővebb információ
Center for Cultural Diplomacy Studies

Forrás: Kultúrpont Iroda