Trióban az egyenlőségért – Novemberben lesz a jótékonysági hangverseny

November 11-én rendezik meg az eredetileg március 14-ére meghirdetett Balázs János, Kállai Ernő, Lakatos György és tanítványaik Trióban az egyenlőségért című hangversenyét a budapesti Zeneakadémián.

A már megváltott belépők a vásárlás helyszínén 2016. március 14-ig visszaválthatók, illetve a későbbi időpontra érvényesek. További információ a jegyek visszaváltásáról, későbbi beváltásáról aZeneakadémia honlapján található.

Az Ökumenikus Segélyszervezet javára meghirdetett, az OTP Bank által támogatott hangversenyt a művészeti vezető, Lakatos György családjában bekövetkezett tragédia miatt tartják későbbi időpontban – közölte a segélyszervezet szerdán az MTI-vel.

A jótékonysági esten Balázs János zongoraművész, Kállai Ernő hegedűművész, Lakatos György hegedűművész és tanítványaik előadásában Liszt, Bartók, Ligeti, Weiner, Dohnányi, Mozart, Haydn, Schubert, Dvorák, Mendelssohn és Vivaldi művei lesznek hallhatók.

A koncert szervezői és művészei a hangverseny teljes bevételét a szendrői Biztos Kezdet Gyerekház hátrányos helyzetű lakóinak korai fejlesztésére ajánlják fel az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül.

Az esemény fővédnöke Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége és Erdő Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek.

(MTI)