A santanderi Encuentro Fesztivál meghallgatást tart a Zeneakadémián

Jelentkezési határidő: 2017. február 15., szerda, 12.00 óra

Az Encuentro Fesztivál tehetséges hegedű, brácsa, cselló, nagybőgő, fuvola, oboa, harsona, klarinét, kürt, zongoraművészek és énekesek számára hirdet meghallgatást Budapesten.

A Fesztivál helyszíne és ideje: Santander (Spanyolország), 2016. július 1-27.

Meghallgatás Budapesten:

Időpont:

  • 2017. február 21. (kedd) és 22. (szerda), 9.00-18.00

Helyszín:

  • Zeneakadémia, Főépület (Liszt F. tér 8.), X. terem

Hangszerek:

  • vonósok: hegedű, brácsa, cselló, nagybőgő
  • fúvósok: fuvola, oboa, klarinét, fagott, kürt
  • zongora
  • ének

Repertoár:

  • VONÓSOK / ZONGORA / ÉNEK: zongora és vonós meghallgatás: max. 20 perc, 2 darab (egy klasszikus és egy romantikus/20. századi) valamint néhány perc elbeszélgetés Csaba Péterrel, az Encuentro vezető professzorával
  • FÚVÓSOK: max. 15 perc, 2 darab (egy klasszikus és egy romantikus/20. századi) valamint néhány perc elbeszélgetés Csaba Péterrel, az Encuentro vezető professzorával

Regisztráció:

Jelentkezni Máté Éva Gyöngynél, a Nemzetközi Osztály munkatársánál lehet  a mate.eva.gyongy[kukac]zeneakademia.hu e-mailen az alábbi adatok megadásával: hangszer, repertoár és darabok hossza.

Kérjük, az email tárgysorában jelöljék: ENCUENTRO

A meghallgatásra, kérjük, hozzák magukkal fényképes és elérhetőségüket is tartalmazó önéletrajzuk 1 db nyomtatott példányát!

Kérjük, hogy mindenki a saját zongorakísérőjével érkezzen!

Az Encuentro fesztivál ösztöndíjasai számára a felmerülő költséget a program fedezi: szállást a fesztivál helyszínén, az utazás költségét, illetve napidíjat biztosítanak a személyes kiadásokra.

A jelentkezés és időpontválasztás a regisztráció sorrendjében történik. Mivel az elérhető időpontok száma korlátozott, javasoljuk, hogy mihamarabbi regisztrációval biztosítsák helyüket a meghallgatáson! A regisztrációs e-mailt elküldését követően kapnak hozzáférést a beosztási táblázathoz.

A jelentkezési határidő – és egyben utolsó lehetőség az időpont-módosításra – 2017. február 15., szerda, 12.00 óra. Ezt követően a beosztást véglegesítjük, és módosításra már csak indokolt esetben lesz lehetőség.