Armel Dalverseny – a díj egymillió forint!

Jelentkezési határidő: 2017. május 22.

Az Armel Opera Festival előadói versenyt hirdet az Armel Dal (Az Armel Opera Festival hivatalos dala) magyar verziójának előadására. A dal egy duett, a verseny két győztese fejenként egymillió forint díjazásban részesül! Szakmai zsűri segítségével választjuk ki azt a női és férfi énekest, akik az Armel Dal hivatalos hangjai lehetnek.

A versenyen nem feltétlenül a legkülönlegesebb hangi adottságokkal rendelkező, legjobb énektudású énekes nyer, hanem az, aki a legjobban megfogalmazza a dal stílusához illő előadásmódot és művészi érzékenységgel formálja meg a dalt. A Dalban keverednek a klasszikus, pop és rock zenei elemek, ezért nem elvárás, hogy a felénekelt versszakok kizárólag a klasszikus operaéneklés, vagy kizárólag a popzene hagyományait tükrözzék. Előnyben részesítjük azokat a pályázókat, akik ráéreznek a zenei anyag stílusára és megtalálják a megfelelő előadásmódot.

A versenynek nincs szakmai feltétele vagy korhatára. Bármilyen stílusú és korú, hazai vagy külföldi énekes pályázatát fogadjuk. A verseny szakmai díján kívül közönségdíjat is hirdetünk, melyet a legjobb versenyzők közül Facebook oldalunkon való szavazással választ ki a közönség.

További információ a dalverseny oldalán.