Június végén újra szól a gitár Balatonfüreden

Idén június 23 – 30 között 13. alkalommal rendezik meg a Balatonfüredi Nemzetközi Gitárfesztivált számtalan hazai és külföldi fellépővel, így aki változatosságra vágyik a többnapos strandolás után, 2 helyszínen élvezheti a virtuóz vagy éppen romantikus, élő gitárzenét.

A Balaton jóval többet nyújt a napfénynél és a strandnál: azoknak is érdemes Balatonfüredre látogatniuk júniusban, akik a napozás mellé szívesen beiktatnak egy – egy kulturális programot. Idén június 23-30. között rendezik meg a Balatonfüredi Nemzetközi Gitárfesztivált a város négy kiemelt helyszínén, ahol 15 hazai és külföldi gitárost, valamint a fesztivál gitárzenekarát hallgathatja a közönség. A programok a zenerajongók mellett a szakmabeliekhez is szólnak: a hallgatók és tanáraik mesterkurzusokon, kottakiállításon-vásáron vehetnek részt. Belépőjegyek a www.balatongitar.hu honlapon, a Balatonfüredi Tuorinform Irodában és a koncertek előtt egy órával a koncerthelyszíneken vásárolhatók.

Tehát, akik még nem tudják pontosan, hogy mivel érdemes a balatoni estéket eltölteni június 23-30 közt, azoknak ajánljuk a Gitárfesztivál változatos koncertjeit.