Kaposfest kilencedszer

Kiváló hangversenyekkel, finomságokkal, meglepetésekkel és újdonságokkal várja a kamarazene szerelemeseit augusztus 13-tól a 9. Kaposfest.

Európa egyik legszínvonalasabb komolyzenei fesztiváljaként több mint tizenötezer látogatót vonz minden évben. Baráti Kristóf és Várdai István művészeti vezetők irányítása alatt világhírű szólisták érkeznek Kaposvárra, akik kamarazenészként muzsikálnak együtt a Szivárvány Kultúrpalota színpadján.

A Kaposfest egyedisége, hogy a klasszikus zenei koncertek mellett egy héten keresztül gondoskodik az odaérkező vendégek teljes napi programjáról. A sokszínű kísérőprogramokban az a közös, hogy saját területén mindegyik a legmagasabb színvonalat képviseli, és a kikapcsolódáson, szórakozáson túl minőségi edukációt is nyújt a legmagasabb igényszinttel érkező fesztiválközönségnek.

A zenei programokra való ráhangolódást segíti a Kaposfest Times, amelyben interjúkat olvashatunk a fellépő művészekkel, megismerhetjük egy-egy zenemű hátterét és részletes programismertető segíti eligazodásunkat a sok-sok kiváló rendezvény között.